2014-01-09

Uppdatering badrummet!

Äntligen händer det något på badrumsfronten!

Det visade ju sig att när huset levererades hade de satt upp fel våtrumstapet vilken i all hast revs ned. Därefter slängdes den rätta upp när huset stod på plats och det gjordes lite väl snabbt och lämnade efter sig en hel del luftbubblor och andra skönhetsfel. Detta reklamerade vi till Smålandsvillan, vår husleverantör, vilket godkändes och en beställning skickades till en lokal plattsättare/badrumsleverantör. Det har tagit sin tid men nu har vi äntligen fått ett besked.

Vi ska få kakel!
Då det blir samma kostnad för deras del och vi mycket hellre har kaklade väggar så ordnar de det utan extra kostnad för vår del. Hurra!

Nu ska det beslutas om en tidpunkt för arbetet och ett kakel. Jag antar att vi som bäst får välja färg bland det allra billigaste standardkaklet och det är helt okej, vi lägger hellre pengar på de badrumsmöbler vi redan valt ut. Det känns i vilket fall som helst jättekul att det händer något och att lösningen är bättre än väntat. Så snart kaklet är uppsatt kan vi köpa hem den nya inredningen och få ytterligare ett rum klart. Hurra!
- vs 

3 kommentarer:

  1. Hurra, så kul att det går framemot och nu längtar jag lite efter hus och renovering :) Hoppas ni alla mår bra annars? KRAM

    SvaraRadera
  2. Så härligt!! och det är så kul att planera HUR man ska ha det. Och ert badrums ser ju ut att bli hur bra som helst :)
    KRAM

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!