2014-02-19

Ett rosa krypin!

Liten fick ett rosa lektält i julklapp och eftersom vi bor som vi gör just nu så fungerar det litegrann som hennes rum. Krypin kan man väl kalla det.
En bondgård och en villa samsas om utrymmet därinne. Husen kommer från Little People Fisher-Price, bondgården har ljud som, beroende på vilken grind man öppnar, spelar musik eller djurläten. 

Lektältet får mig att längta ännu mer tills hon får sitt eget rum, på riktigt. Visst är det det minsta rummet i huset men det blir bara hennes. Så länge hon får plats i sin fina arvegods-växa-säng så kommer det finnas rätt bra med utrymme där, de andra möblerna är ju också i barnstorlek.

Det är bara att vänta tills rummen på övervåningen blir klara så att de två stora kidsen som just nu delar på Litens framtida rum flyttar ut. Bara. 
- vs -


2 kommentarer:

  1. Mysigt med ett eget litet krypin, skulle gärna ha ett sådant! Fast kanske lite större då ;) Skulle vilja ha ett litet rum som bara är MITT och ingens annan. Där jag kan inreda hur jag vill och ha rent och städat utan att nån annan får vara där. Men då behöver vi större boende...*drömmer om att bygga hus*

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!