2014-02-09

Trilogy Aromatic Body Oil - testat!

Jag har testat kroppsoljan Body Aromatic Oil från Nya Zeeländska Trilogy och här följer min utvärdering.

Samtliga produkter från Trilogy är ekologiska och många av dem är mångfaldigt prisbelönade så mina förväntningar är höga.
"Denna aromatiska blandning av rena växtoljor slätar ut och mjukar upp även den torraste hud. Trilogy Aromativ Body Oil är en lätt torroljeblandning bestående av sju av naturens mest näringsrika och närande växtoljor. Framtagen för att vara superabsorberande och återfuktande, denna känsliga aromatiska olja skyddar långt efter applicering."
Oljan doftar rosenbuske och gröna växter. Den påminner mig om sommardagar på landet, nyutslagna nyponrosor och rensning i blomrabatterna.

Doften är ljuvlig men för min del är det inte den doft jag föredrar att ha på kroppen. Den är dock mild och tar inte över och jag tänker mig att det skulle bli ett fantastiskt doftljus.

Oljan är oerhört skön att massera in på kroppen. Den är len och samtidigt krämig och jag riktigt känner hur huden tacksamt absorberar den. Den sköna effekten av återfuktning sitter kvar länge, länge.


Ett tips är att använda den som handcreme, trots att det är en olja som man tänker sig lämnar händerna kladdiga så fungerar det utmärkt.

Oljan doseras droppvis vilket jag först tänker är irriterande, jag som helst har en pump till alla hudprodukter men inser snart att det tydligt påvisar hur dryg oljan är. En enda droppe räcker mycket längre än man tror.


Mina förväntningar är helt klart inbefriade och Trilogy Aromatic Body Oil rekommenderas varmt för dess återfuktande egenskaper, otroligt sköna konsistens och den allmänt härliga känsla den efterlämnar. Länge.

Du hittar den och andra ekologiska produkter från bland annat Trilogy hos Selected Skincare.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!