2014-05-27

Loppi Blogbag Sommar!

Loppi Blogbag kom med posten som en härlig sommarpresent!
Den här gången innehöll bagen:

Tvåpack Sportsocka och en vattenflaska från UllmaxPerfekt socka för träning med mjuk känsla och mycket god passform. Materialet bambu tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tunn frottéförstärkning i sulan.

- Vattenflaskan kom direkt till användning, vi har slut på flaskor (?!) och barnen har fått ta med sig tomma yoghurtflaskor i skolväskan som varit för små och opraktiska.

Strumporna är otroligt sköna med uppenbar hög kvalitet. Just de här var korta och jag föredrar vanlig längd, som jag iofs viker ner, men annars är de toppen.

Brun-utan-sol-Mousse från Apoliva. En mousse som gradvis bygger upp en gyllene och naturlig solbrun färg.

- En trevlig produkt jag ser fram emot att använda. Gillar att det är mousse vilket underlättar smörjning och jag hoppas att den håller vad den lovar. Det känns sådär att blända folk med mina vita ben och med lite BUS innan så blir det bättre.

Sheer Botanical Lipstick från Yves RocherEtt läppstift som ger dig oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg. Tack vare den lättapplicerade och semitransparenta formulan ser även de mörkaste nyanserna naturligt lätta ut. Vill du ha intensivare färg så applicerar du bara ett extra lager. 

- Återstår att testas. Läppstift brukar få mig att känna mig som en dragqueen så det är sällan jag använder det men just den här varianten ska ju vara lite lättare.

Kosttillskottet X-travital Kvinna. r kvinnans naturliga balans, innehåller tigggarnöt, linextrakt och sojaisoflavontablett med kalcium och D-vitamin för kvinnan. Tiggarnöt, Tribulus terrestris, är en ört som växer i tropiska klimat och sägs öka lusten. Kalcium och D-vitamin bidrar till att behålla normalt benbyggnad.

- Jahopp, ska icke ätas om man ammar så jag låter bli, även om min make säkert skulle uppskatta om jag åt dem...

Ingefära mot åksjuka från AcrilexIngefära kan bland annat bidra till att lindra illamående i samband med resor utan att ge dåsighet. Ingefära innehåller gingeroler som ger en värmande effekt och har en stickande smak. Denna produkt innehåller ett standardiserat extrakt på 25% gingeroler.

- Tänker direkt att min son ska få testa dem när han åker skolbussen och maken ska få suga på dem så att han kan spela PS3 med nämnda son.

Filmen Walking with Dinosaurs från Fox Paramount PicturesDinosaurier får åter liv i detta äventyr och vi får för första gången i historien verkligen se och känna hur det var när dinosaurier regerade på jorden för 65 miljoner år sedan. I centrum står Patchi, en envis och modig Pachyrhinosaurus, som går från att vara minst i kullen till att bli flockens otippade hjälte.

- Filmen har familjen hunnit se en gång hittills och som de flesta filmer bör de ses ett antal gånger för att kunna bilda sig en vettig uppfattning. Personligen har jag ingen lust att se den igen. Trots att det är en snygg animering så tilltalar varken karaktärer eller story mig. Kan dock tänka mig att den är bättre i 3D och barnen (2-11 år) sa att den var bra men hade inga fler adjektiv än så.

Duschgel från Neutral. Skonsam duschgel för alla hudtyper och fri från tillsatser som parfym, färgämnen och parabener. Fylld av bra och effektiva ingredienser som rengör och vårdar din hud med hudneutralt pH-värde.

- En neutral (just det) tvål som löddrar bra och passar hela familjen. Ett plus för att den är Svanenmärkt och godkänd av Astma- och Allergiförbundet.

Vitamingodis från Yves Rocher. Fruktsmakande godis med A, C och E-vitamin.

- Små godisar som har en helt okej fruktsmak men otäck gelekonsistens som gör att ingen i familjen tycker om dem.

Blackberries LSHP Mealbar (Low Sugar High Protein) från Naturdiet.

- Jag äter inte måltidsbarer/ersättning själv så den här hamnar hos en vän men visst ser den fin ut med sin blåbärsfärgade mitt och vita yta.

Stort tack till Loppi-gänget för en härligt somrig blogbag!
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!