2014-06-01

Glitzi PowerInox - Vileda Städpanel!

Som en del av Vileda Städpanel har vi fått testa svampen med det flashiga namnet Glitzi PowerInox.

Grillsäsongen är i full gång och det tråkigaste med den är rengöringen av grillen. Viledas senaste nyhet bland rengöringsprodukter är en svamp av metall som är tänkt ersätta olika varianter av stålullsprodukter. 
Mellan skrubbar glatt, det är alltid kul när resultatet är tydligt.
Istället för engångsprodukter, ex Svinto, kan Glitzi PowerInox användas om och om igen utan att ändra form eller kraft. Den kommer i tvåpack och vi har en i köket till kastruller medan den andra håller till vid grillen.

Det enda man behöver göra är att fukta svampen och sätta igång att skrubba. Min städintresserade mellankille ville gärna hjälpa till och han tyckte att det var roligt. Ibland var han tvungen att ta i lite extra men det var inget vi vuxna behövde göra.


Jag rekommenderar dig som har känslig hud att ha gummihandskar på sig när man använder svampen eftersom den är något rivig mot fingrarna. 

Självklart är det lättare att rengöra gallret så snart det svalnat men det går även bra att vänta tills nästa användning. Ett husmorstips är att efter användning lägga gallret i gräset över natten. Då hjälper daggen till att lösa upp det som bränt fast och rengöringen blir ännu lättare.

Viledas nya svamp i metall, Glitzi Power Inox, är ett riktigt rivjärn. Nu behöver du inte ta i med full kraft för att galler och kastruller ska bli rena. Trådarna av rostfritt stål, som svampen är sydd av, lyfter enkelt bort inbrända rester och grov smuts! Skölj av svampen och använd om och om igen. Den behåller både formen och sin rengöringskraft!


Efter att ha testat svampen vid flera tillfällen kan jag inte säga annat än att den fungerar utmärkt. 
Vileda Glitzi PowerInox rekommenderas därmed mot tuff, inbränd smuts till alla ytor som tål metall. 

Du hittar den bland annat hos Bauhaus eller i en matbutik nära dig.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!