2014-06-29

Supporterklappa DIY - Pyssel med kidsen!

Nu har vi pysslat ihop supporterklappor och som vanligt när jag är involverad så följdes inga instruktioner exakt. Jag förstår inte varför jag känner sådant motstånd till att följa recept eller andra instruktioner och måste alltid vrida momenten.
Fungerar även i regnväder.
Nej, handen är inte lika fin som exemplet nedan utan ett resultat av fri kreativitet... Typ.
Vi valde att rita av barnens händer och såga ut en något överdimensionerad sådan. Det var enklare för barnen när det skulle sågas (under uppsikt) och när saker är lättare så är det även roligare. Vi använde inte heller något band kring handtagen, men det kommer säkerligen sättas på någon typ av tejp senare.

Vi sprejade den ena delen vit och den andra svart eftersom de var de färger vi hade hemma. Dessutom gillar vi vitt och svart.

Oavsett om det är fotbolls-VM och handklappan ska användas när vi hejar på under matcherna eller inte så är det en kul leksak. Även Liten tycker att det är kul att springa runt och klappra med den.

Klicka på bilden för en förstoring du kan skriva ut.

Vi har multiverktyget Dremel 4200 med de tillbehör som beskrivningen nämner men det mesta går naturligtvis att göra med separata verktyg.


Både barn och vuxna tyckte att det var roligt att pyssla ihop klapporna och barnen vill gärna göra fler med olika utseenden. Det pratas om blommor, stjärnor, enkla cirklar och lite mer avancerade varianter av insekter(!!).


Testa!

- vs -

1 kommentar:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!