2014-08-15

Akamuti Balm & Foot Smoothie - testat!

Jag har testat två produkter från Akamuti, en fotkräm och en massagekräm och här följer min utvärdering.

Hela Akamutis sortiment är baserat på naturliga ingredienser och helt ekologiskt. Det är den första fördelen.

Fördel nummer två är de fina förpackningarna. Just de här två produkterna kommer i små, söta glasburkar som gärna får stå framme. Det går även utmärkt att återanvända burkarna när krämen är slut.
Fotkrämen Tangerine Twist Foot Smoothie doftar som apelsingodis och påminner mig om Taxfreegodis från barndomens Ålandsbåtar. Sött, fruktigt och gott.

Det stora med den här krämen är konsistensen. Den är helt fantastiskt härlig. Len som rumstempererat smör, fluffig och slät, det är svårt att få nog av den. Det tar en stund innan krämen absorberas och det ger en chans till en skön fotmassage.

Foot Smoothie är ingen specialkräm för supertorra fötter utan en normalt mjukgörande kräm jag gärna smörjer in fötterna med vid läggdags och inte har något emot att låta händerna bli mjuka av.

Akamuti Tangerine Twist Foot Smoothie rekommenderas varmt som en daglig fotkräm för alla fötter. 
Akamutis Aromatic Comfrey Balm är en massagekräm med en örtig doft, lite som grönt te med mintsmak. Det känns friskt, lugnande och neutralt.

Även här är det konsistensen som sticker ut. Den här är inte fluffig som fotkrämen utan mer krämig på ett väldigt behagligt sätt. Precis lagom fast för att fungera utmärkt som massageolja.

Det går att massera länge, länge innan huden mättas av det värmande balsamet.

Akamuti Aromatic Comfrey Balm är en behaglig massagekräm som passar hela kroppen, rekommenderas!
- vs -

2 kommentarer:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!