2014-09-19

Daimkolakakor - recept!

Rörde ihop en kolakakevariant med krossad Daim, därför kallar jag dem Daimkolakakor, smart va? De blev söta, knaprigt sega och goda!
Daimkolakakor
16 st

100 g Smör
1 dl Socker
1 tsk Vaniljpulver
1 msk Vit Sirap
2½ dl Mjöl
2 tsk Bakpulver
1 st Dubbel Daim

Blanda allt i en mixer. Rulla till kulor, lägg på bakplåtspappersklädda plåtar och platta till dem något.

Grädda i mitten av ugnen, 175 grader i 10-12 minuter, tills de smält ut och fått färg. Låt svalna på galler.
- vs -

4 kommentarer:

  1. Ytterligare ett recept jag måste testa. ;-)

    SvaraRadera
  2. Gud va gott ! och dom ser dessutom väldigt "proffsiga" ut !
    Kram

    SvaraRadera
  3. åh dessa verkar farliga! Har en känsla av att den där elaka vågen kommer börja peka uppåt under höst och vinter.. :P

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!