2014-09-12

Old El Paso, Stand n' Stuff - BUZZADOR!

Genom Buzzador har familjen fått möjlighet att utvärdera de nya tortillabåtarna Stand 'n Stuff Tortillas från Old El Paso.
När vi äter tacos brukar vi nästan bara ha hårda skal, nachos och trays. Tortilla använder vi främst om vi gör enchilladas. Jag har alltid tyckt att det varit lite för krångligt att vika ihop bröden och när det väl lyckas blir det alldeles för mycket bröd i vecken. Ingen favorit alltså.

Stand 'n Stuff har en behändig storlek och är enkla att fylla, de har flat botten och står själv i tallriken. Det går bra att hålla i dem och äta utan att kladda precis överallt. Lite kladdigt blir det förstås, det hör väl till?

Old El Paso Stand 'n Stuff Tortillas är ett mycket bra alternativ till vanliga tortillas och rekommenderas att testa till er nästa tacomiddag, såväl för barnfamiljer som vuxna. Finns i en butik nära dig inom kort.
Liten lägger gärna i sina favoriter och kan med sina små händer hålla i tortillabåten själv.
Att vara Buzzador innebär att man får erbjudanden om att testa nya produkter, en del via prisreducerade köp och andra genom fria produkter. Om man blir uttagen som en del av testpanelen ska de aktuella produkterna delas ut bland vänner och bekanta samtidigt som man berättar och pratar om produkten. Word of Mouth Marketing-metoden so to speak.

Klicka här om du vill anmäla dig till Buzzador.

- vs -

4 kommentarer:

 1. Vi ska äta våra ikväll. Blev som stressigt igår så det blev bara några varmkorvar ;)
  Men jag tror att dom där bröden är som gjord för oss. Vi äter bara tortillas och nu slipper jag kanske vika bröden åt alla barnen? ;)
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Kanske skulle testas till nästa tacomiddag! Vi äter aldrig tacos eftersom varken jag eller sambon är särskilt förtjusta i det, men vi pratade faktiskt om att äta det nån dag för barnen nog skulle tycka det vore kul att plocka lite. Kanske blir lättare att få i dem lite grönsaker också ;) Då får det nog bli såna här! :)

  SvaraRadera
 3. Vi har oxå testat i helgen, och speciellt för V som gärna vill ha mjuka bröd blev det tummen upp !
  Smaken är ju densamma, men båtarna är så himla mycket lättare att äta med små barn händer så dessa kommer köpas fler gånger till tacomyset.
  Själv föredrar jag nog dock de hårda skalen :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Spännande! Måste testas. Tack för att du delar med dig.

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!