2014-11-28

LOPPIblogbag 1-3 år!

Den senaste blogbagen från LOPPI riktar sig till föräldrar med barn 1-3 år och innehåller flera intressanta produkter.
Pipmugg från Philips Avent.
Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som motverkar spill. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och den passar även till Philips Avents nappflaskor. 

Pipmuggar använder både Liten och Helikopterpojken, smidigt att kunna låt barnen dricka i bilen eller soffan utan att oroa sig för spill. Snygg och diskmaskinstålig, det gillar jag!

Bamse för de yngsta Egmont.
En ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. 

Liten som gärna ritar och målar i tidningar får den här i sin julkalender.

Barnkit från Folksam.
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

Ett praktiskt kit som får flytta in i vår bil.

Kräm från ACO.
ACO Minicare Kräm är en extra fet kräm (60% fett) som behandlar torr hud, tex vid atopisk hud och eksem. Krämen mjukgör och återfuktar och är framtagen för att minimera obehag, irritation och sveda. Minicare är en hudvårdsserie utvecklad för barn med torr och känslig hud.

En fet kräm som tar god tid på sig att absorberas. Parfymfri, återfuktande och skön att använda.

Leksaksbil från Citroën.
Ett smakprov av nya Citroën C4 Picasso – den moderna kombin. Den finns med fem eller sju sittplatser och har utrustats med den senaste teknologin tillsammans med förstklassig komfort. Interiören är ljus och rymlig tack vare panoramavindrutan, via en 7-tums pekskärm och en 12-tums HD-instrumentskärm styr du på ett enkelt sätt bilens alla funktioner.

En full size-bil hade varit bra till vår familj, under tiden får smakprovet lekas fritt med av alla barnen.

Gröt från Semper.
Ätklar gröt från Semper i praktisk klämpåse. Lika god kall som varm är den enkel att ha med och barnet kan hålla, klämma och suga själv. Finns i tre smaker och innehåller bl.a. järn, kalcium och vitamin C så att barnet får i sig massor av den näring det behöver under en fartfylld dag. Från 6 månader.

Ett bra mellanmål som gärna får finnas med i skötväskan, som komplement till de lättare fruktpåsar vi brukar ta med som nödproviant.

Fruktris från Semper.
Rismums från Semper, som mellanmål eller dessert, det mättar och ger energi. Finns i smakerna Tropiska frukter och Skogsbär. Ta med Rismums på utflykten eller ät den hemma. Från 6 månader.  

Även detta ett smidigt mellanmål till Helikopterpojken.

Stort tack till LOPPI-gänget och alla sponsorer av LOPPIblogbag!
- vs -

4 kommentarer:

 1. perfekt loppibag! jag blev inte utvald, men hopopas på nästa gång =)

  SvaraRadera
 2. åh den lät ju verkligen bra! Jag har gett upp att ansöka om sånt eftersom det inte är så livat i bloggen längre :/

  SvaraRadera
 3. Kul kit ��//gollobracing

  SvaraRadera
 4. Fick också hem detta, superbra grejer!

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!