2014-11-05

R.E.D.D. VIP November - Nivea!

November månads VIP-utskick från Reddville är sponsrat av Nivea och kom i en fint förpackat i en vit ask. En detalj som gjorde mig extra glad.

Paketet innehåller hela den nya serien Nivea Daily Essentials Sensitive; Day Cream, Night Cream, Cleansing Milk och 3-in-1 Micellar Water, en hög med tester och en ask tamponger från Reddville.
Nya NIVEA Daily Essentials Sensitive-serien är boostad med naturligt lugnande och skyddande aktiva ingredienser som är speciellt utformade för att lugna känslig hud och förbereda den för alla påfrestningar. Formulan innehåller ingredienser som  laktritsextrakt (lugnande antioxidant med antiinflammatoriska egenskaper), druvkärneolja (E-vitaminrik, stärker hudens barriär) och dexpanthenol (fuktbeavarande och åeteruppbyggande). Produkterna är utan parabener, färgämnen och parfym och är skonsamma mot huden.
______________________________________________________________

Nivea Sensitive Daily Essentials är en hudvårdsserie min dotter får prova på, tack!

Generösa tävlingar och mer information om och från Nivea hittar du som vanligt i Gästbloggen.
______________________________________________________________

Om det nu, mot förmodan, är någon som missat R.E.D.D Free där alla har chansen att få tamponger hemskickade helt gratis så anmäler du dig här. Gratis innebär att ni svarar på en kort enkät efter mottaget utskick, tar max 3 minuter och är helt klart värt det!

Besök Sheroshop för prisvärda tampongabonnemang och utvalda produkter till bra priser.

Tusen tack till våra (s)heroes i Reddville-gänget! ♥

- vs -

1 kommentar:

  1. Sweet, inte dumt få allt det där! Själv fick jag små varuprover, sådana där som man aldrig använder riktigt :/ Sådana där platta som kan följa med tidningar du vet? Tycker de bara blir liggandes och sen kastar man dem.

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!