2014-12-10

Födelsedagar & sjukstuga!

De stora barnen är sjuka, den ena med en envis hosta och den andra mer luddigt sjuk med huvudvärk, illamående och halsont. Ingen skola och fördelen med det är att ingen måste gå upp klockan sex på morgnarna, lite lovkänsla trots sjuka.

I söndags fyllde Liten tre år och firades med en rosa tårta, enligt beställning. Hon fick öppna paket och ville gärna ha en födelsedag till dagen efter.
En rosa prinsesstårta till min vår prinsessa, fylld med grädde, vaniljkräm och jordgubbar.
I helgen som kommer är det dags för Mellan att fylla åtta. Han har bjudit in några kompisar till kalas på lördag och det känns som att vi har koll på läget, kalasmässigt. En svart vulkantårta är hans önskemål och resterande fika ligger i frysen redan.

Jag beställde rosa och svart marsipan från Kakburken och rekommenderar den. Så mycket bättre kvalitet och pris än de få varianter som finns i vanliga matbutiker.

Än så länge är barnen glada över innehållet i deras julkalender och vi har snart kommit halvvägs. December går snabbt, två födelsedagsadventsfirande och sen är det julafton. Är jag färdig med barnens julklappar?

Säg det, jag tänkte lämna över det till barnens pappa så får han avgöra om något behöver tas bort eller kompletteras. Huvudet snurrar fortfarande...
- vs -

3 kommentarer:

  1. Grattis till Liten i efterskott, stora tjejen nu ju! Men jag är allt bra nyfiken på vulkantårtan :D

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Camilla, vulkantårtan vill vi se! :)

    SvaraRadera
  3. vad fin tårta, alltid gott med en tårtbit =). blir spännande att se tårtan du ska göra :)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!