2014-12-09

ISBJÖRN of Sweden BACKFLIP GLOVE - testat!

Min äldsta dotter har testat skidvanten BACKFLIP GLOVE från ISBJÖRN of Sweden, en skidvante för de större barnen (7-12 år) och här följer vår utvärdering.
Min 12-åring tycker att de är sjukt snygga (viktigt i hennes ålder), varma och sköna. 

Yttertyget är följsamt, kraftigt och vattentätt, inuti finns en mjuk fingervante som gör att värmen håller sig extra bra. Ett resårband att sätta runt handleden gör att barnen kan ta av sig handsken och låta den hänga. Det gillas särskilt av mig som förälder då många barn har en tendens att tappa bort sina vantar.
Precis som i ärmsluten på Isbjörns jackor och overaller, har handskarna en åtsmitande neoprenmudd som gör att de sitter tätt kring handleden. Det sitter en dragsko i slutet av handsken för att dra åt kring jackärmen och ett band vid handleden som man enkelt kan spänna för att reglera passformen.

Jag har normalt storlek 7-8 på handskar och BACKFLIP GLOVE i storlek 11-12 yr passar mina händer. Det betyder att jag gärna lånar dem av dottern eftersom de är (hennes ord) sjukt snygga, varma och sköna. Som förälder måste man ofta ta av sig vantarna för att hjälpa till med allehanda fix och resårbanden är exemplariska. Jag slipper lägga ifrån mig dem på vagnen, i pulkan eller hålla fast dem mellan knäna. 

Även om handskarna är avsedda för barn så fungerar de alltså lika bra för vuxna med inte alltför stora händer.

BACKFLIP GLOVE är en varm, smidig och snygg vinterhandske som rekommenderas varmt som till alla typer av kalla aktiviteter!
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!