2015-01-04

Grattis till tre vinnare!

Mark Ruffalo föll jag för när jag såg filmen We don't live here anymore och han har inte gjort mig besviken sedan dess. Visserligen har han varit med i ett par sämre filmer men han är bra oavsett. Channing Tatum hade jag lite svårt för till en början, han kändes mest som en snygging men han är en mycket bra skådespelare. När hans självironi kommer fram är han oslagbar och han hanterar alla genrer bra. Steve Carrell, åh mr Carrell, han är ju fantastisk vad han än tar sig för och jag ser verkligen fram emot att se honom i Foxcatcher.

De tre som vunnit två biljetter vardera till Foxcatcher är utsedda.
Baserad på verkliga händelser berättar FOXCATCHER den mörka och fascinerande berättelsen om den osannolika och tragiska relationen mellan en excentrisk multimiljonär och två mästerbrottare. 

FOXCATCHER är en rik och rörande berättelse om broderlig kärlek, missriktad lojalitet och den korruption och emotionella kyla som kan komma med rikedom och makt. Precis som i sina tidigare filmer, Capote och Moneyball, utforskar den oscarsnominerade regissören Bennett Miller några av vår tids viktigaste teman genom komplexa porträtt av riktiga människor.
Stort grattis till:

Sumaiya Majid

Johanna
@johannaeericson

Fröken M

Skicka era adresser till vittellersvart@gmail.com senast 14/12 så postar jag biljetterna. Lämna en kommentar till det här inlägget så jag vet att ett mail är på väg.

Stort tack till Johan och UIP för biljetterna och tack till alla som ville vara med.
- vs -

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Tack! Mailar dig direkt :-)

    SvaraRadera
  2. Åh va kul!! Hunkvarning på bio - yayee!! :)
    Mallar! Kram

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!