2015-02-11

Helgen, hotell & lchf!

Lördagens överraskning till barnen var alltså att mormor och morfar skaffat en lägenhet och flyttat till stan. Vår närmaste stad.
Stora tjejen och Mellan blev väldigt chockade och jag är inte säker på att det sjunkit in riktigt ännu. Tror inte att jag kommer förstå helt förrän jag åker dit och sover över.

Vi hjälpte dem att bära in en del saker, invigde lägenheten med middag utan matbord, kopplade in tv:n och umgicks. Vi drack kaffe och åt inte fikabröd eftersom jag inte tog med det. (Förlåt, det ska aldrig hända igen!!)

Spenderade natten på Scandic, som alltid håller en bra standard, och Helikopterpojken fattade snabbt grejen med att bo på hotell: ligga i sängen, se på tv och äta något gott.

När det gäller att äta gott så har jag slappat med lchf men inte så extremt egentligen. Trodde att det var värre men jag sköter mig rätt bra. 

Efter helgen fortsatte jag att bara äta lchf och efter två dagar går det bra igen. Funderar lite på hur jag ska lägga upp det i fortsättningen. hur jag ska lära mig att hitta en mellanväg, ett lagom.

Precis nu så tänker jag att jag är, inte strikt men, ganska hård under vardagarna och tillåter något sött på helgen. Eftersom jag inte äter high fat så känns det som en bra deal. Just nu. En dag i taget.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!