2015-02-03

LCHF - Vecka 3!

Måndag
Det här är en tung dag, inte matmässigt men annars. Idag vill jag inte nödvändigtvis tröstäta utan låter hellre bli att äta alls. Lite självplågeri sådär, som om det hjälpte.

Tisdag
Ytterligare en dålig dag. När livet känns tufft är det svårt att motivera en diet. Såklart. Alla orsaker är bra när man vill äta dåligt. Försöker hålla straffätande borta, är ju väl medveten om att det inte hjälper. Osugen på mat av alla former och äter så lite jag kan komma undan med.

Onsdag
Dålig dag. Yrslig och huvudvärk. Lägger mig vid 19-tiden. Förbannat ledsen.

Torsdag
När ångesten tar över och livet är tufft, (vill inte flytta, vill inte ha förändringar) så har jag inte kraft och styrka kvar att dessutom kämpa mot sockerdemonen. Erkänner mig beslagen. Äter en macka. Äter en sockerkaksbit och två bitar märk choklad.

Fredag
Idag tar jag en paus från lchf. Det blir sockerkaka till frunch. Orkar inte. Stora tjejen bakar macarons. Klart jag måste smaka.

Lördag
Det är en lång paus. Stora tjejen bakar scones till frukosten. Klart jag måste smaka.

Söndag
Paus. Fast inte så farligt mycket dumt. Eller jo, jag bakar tekakor. Klart jag måste smaka. Inser att jag inte ätit så mycket idag men inte heller varit hungrig. Så kan det vara. Det är bra för mig att skriva ner det jag äter, oavsett om det är lchf eller inte, som en koll på mängden. Ibland äter jag mycket mer än jag tror och ibland mycket mindre. Konstigt att ett kontrollfån inte har mer koll...
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!