2015-03-31

Huset, badrum och väldoft!

Efter en veckas sjukdom vill man liksom vädra, städa, göra om, förnya. Nu är jag och de två yngsta fortfarande krassliga så energin finns inte riktigt där men jag gör mitt bästa. Vi har bytt gardiner i köket och ska sätta upp likadana i vardagsrummet, det var bara det där med strykning som gör att det dröjer.

Jag är så glad för vårt badrum. Det saknas krokar och allra helst vill jag ha en långsmal handdukstork men det är för dyrt för att jag ska kunna rättfärdiga det. Än. Det är även lite småplock att fixa med, en del belysning och en duschhylla.
Millefiori Stick Diffusers ger varje utrymme i ditt hem en egen personlig stil och erbjuder en långvarig och intensiv doft. Legni & Fiori d'Arancio har en doft av apelsinblomma, bergamott och liljekonvalj med en bas av patchouliträ.
Fönstret tycker jag mycket om, det breda kaklet och utrymmet där jag kan ställa saker som bara ska vara fina. Eller få rummet att dofta gott. 

Vi har fått nya diffusers från Millefiori Milano, ett italienskt märke som precis börjat säljas i Sverige. Massor av olika dofter och vackra varianter av diffusers, ljus och doftspray. 

Just doftpinnar tycker jag passar extra bra i badrum eftersom det ger samma väldoftande effekt som doftljus men jag vill inte att de ska stå och brinna när ingen är därinne. Just den här sorten ger ut lagom med doft för storleken på rummet och ska räcka i upp till sex månader. En ny favorit för min del.

Min husdröm har länge bestått av att ha två badrum och även om det fungerar med ett så längtar jag tills vi (min man) börjar bygga det på övervåningen. Förhoppningen är att arbetet kommer igång i slutet av maj så jag tillåter mig att längta. Och fantisera om hur det kommer vara. Att få vara ifred en stund utan att något barn står utanför och vill/behöver/måste/ska komma in. Den känslan.
- vs -

4 kommentarer:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!