2015-03-03

ISBJÖRN of Sweden Winterglove BabyZip - testat!

När snön ligger tung och de minsta är så pass rörliga att de vill kunna använda händerna i vinterleken så är det tre saker jag anser måste fungera när det kommer till deras vantar.

1. De ska hålla händerna varma och torra.
2. De ska vara lätta att sätta på och sitta kvar.
3. De ska ha en passform som ger ett bra grepp och rörlighet.
Det är inte svårt att hitta bebisvantar som uppfyller ett, eller kanske två, av kraven men att hitta ett par som uppfyller alla tre har varit en utmaning. Sedan testade vi ISBJÖRN Winterglove BabyZip och letandet är över.

1. Winterglove BabyZip har ett vadderat foder som är både mjukt och varmt, de är vatten- och vindtäta.

2. Winterglove BabyZip har en dragkedja (vattentät) som sträcker sig över halva vantens längd och gör den enkelt att trä på. Den vida öppningen gör även att vantarna torkar snabbt. Runt handleden finns ett mjukt resår som håller vanten på plats och dess längd försäkrar att det inte blir några glipor mellan ärm och hand. 

3. Handflatan på vanten är mjukt gummerad och ger ett bra grepp. Vanten är lätt och yttertyget mjukt och följsamt så att barnen kan använda händerna obehindrat.

Förutom att BabyZip med råge uppfyller de nämnda kraven så är de även tillverkade av miljövänligt material och har en kvalitet som gör att vantarna räcker till flera barn och/eller säsonger. Storleksmässigt är vantarna rymliga och vår yngsta dotter, som idag är tre år, har haft storleken 2YR i snart ett års tid och de har suttit bra hela tiden. 

Precis som BACKFLIP Gloves har de här vantarna ett praktiskt resårband man sätter runt handleden som gör att de hänger kvar om barnet skulle ta av sig vantarna själv.

Winterglove BabyZip från svenska ISBJÖRN är fantastiska och rekommenderas varmt till alla småttingar som tycker om att leka i snön!
- vs -

1 kommentar:

 1. åhhh...jag HOPPAS att du har rätt !
  Jag var ute och sprang 3,5 km idag och det var ingen lek.
  Faktum var att det var så jobbigt att jag var tvungen att "vila" lite på hallgolvet när jag kom hem igen.
  Men det om inte dödar - härdar !
  På´t igen om någon dag ! :)

  KRAM

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!