2015-04-23

Nya vinnare, ny tävling & I'm off!

Igår regnade det hela dagen, nu snöar det. Medan många av er har vår på ett helt annat, mycket grönare sätt, så firar vi det med en lyxig tävling tillsammans med Calou Stockholm. Den kommer upp lite senare ikväll.
Linn heter de här skorna, de eller Katty ligger i vinstpotten.
Två av vinnarna av de biljetter till filmen Annie har inte hörts av i tid så nya är utsedda.
Grattis till fyra biljetter vardera:


Skicka era adress tillvittellersvart@gmail.com senast 27/4 så kommer biljetterna med posten.

Det känns lite löjligt men jag har resfeber. För att åka tåg till Stockholm. Det är visserligen 75 mil ungefär och tar ett antal timmar men hallå. Jag lämnar inte landet. 

Under de timmar jag ska spendera på tåget ska jag göra mitt bästa för att koppla bort den fysiska saknaden till mina kids och fokusera på me, myself and I. Jag ska ha roligt och njuta av kvalitetstid med mina systrar och vår mamma. So be it!

Medan jag är på vift så får ni gärna delta i mina två finfina tävlingar. Den som redan är igång där ni vinner en smart Grand Cru Cocotte från Rosendahl och Calou som kommer upp ikväll, som sagt.

Trevlig helg på er!
- vs -

1 kommentar:

  1. Hoppas Stockholm bjuder på sin bästa sida! Kan sakna stan och önskar ibland att jag bodde där igen. Samtidigt så, nej, det är ingen stad att bo i när man har smått tycker jag. Men skulle gärna åka ner lite oftare, en helg här och där :)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!