2015-10-29

CLIF Bars- energibars med ekologiskt innehåll!

En hel låda med CLIF Bar Oatmeal Raisin Walnut (12 st) till ett värde av 358 kr, är en av de fina vinsterna i tävlingen som startar i november. 
Cykel- och äventyrsentusiasten Gary Erickson bodde i början av 90-talet i ett garage med sin hund, sina skidor, sin cykel och två trumpeter. Under en cykeltur tröttnade Gary på att äta klibbiga och enformiga energibars och bestämde sig därför att själv ta fram en bättre, godare och mer funktionell energibar. Två år senare, efter otaliga timmar i sin mammas kök blev Clif Bar till verklighet. Gary namngav produkterna efter sin far, Cliford, mannen som introducerat honom till vildmarksäventyr och inspirerat honom att följa sina passioner i livet.

CLIF Bar har vuxit rejält sedan starten 1990 och är idag marknadsledande (USA’s bäst säljande energibars). Äventyrskänslan som började på cykelturen för över 20 år sedan fortsätter att utvecklas än i dag. 


CLIF Bar är den första energiprodukten de gjorde, och det speglar fortfarande hur de jobbar idag. Hälsosamma ingredienser, energi och näring för optimalt resultat, bästa smaken. 

Oavsett om du är på en 150-mil lång cykeltur eller om du utforskar en ny vandringsled, så är CLIF Bars sammansatta för att du ska klara av just dina äventyr och utmaningar på bästa sätt.

Toppvinst, don't you think?
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!