2015-10-15

LOPPI Blogbag Babylove!

Vi hade turen att få en blogbag från Loppi igen och den här gången var temat Babylove.
Philips Avent Natural nappflaska

Nappflaskan i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp som gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. Flaskan är värmebeständig och tål temperaturvariationer. Den kan därför förvaras säkert i kylskåpet, värmas och passar också bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har få delar och är enkel att rengöra.

Avent är en favorit när det kommer till småttingarnas vällingflaskor. Att det nu kommit en variant i glas är bara att applådera, vi gillar det!

Bambino Puré Pot
Med Bambino Puré Pot slipper du otympliga förvaringslösningar och spill i väskan! Puré Pot är en smart burk till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Portionera direkt i burken och lägg ner i väskan alternativt förvara i kylskåpet. Burken är lätt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tätt.

En till plastburk, njae, inget vi behöver.

Neutral Sköljmedel för känslig hud
Ett sköljmedel utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör kläder och lakan mjuka och fräscha samt förhindrar statisk elektricitet.

Neutral Tvättmedel för känslig hud
Ett tvättmedel utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.

Toppen med milda tvättmedel.


NaturalCycles

Med NaturalCycles kan du på ett helt naturligt sätt följa din fertilitet genom att analysera din kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera dina fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt du behöver göra är att mäta din basala kroppstemperatur före du stiger upp ur sängen på morgonen och ta reda på din fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar.

Det här är inget för mig, jag har en annan lösning. 
Skicka ett mail till vittellersvart@gmail.com om du vill ha min ask!

Folksam barnkit 
Ett praktiskt litet kit för ditt barn som är perfekt att ha i bilen eller i väskan. Det innehåller diverse bra saker, bland annat skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm.


Det här ett kit vi fått tidigare och jag gillar det, väl sammansatt och kompakt. Bra att ha i bilen eller skötväskan.

LOPPImagasin Babylove
I nya numret av LOPPImagasin berättar skådespelerskan Claudia Galli Concha om sitt livs roll – mammarollen och bloggaren Lofsan om bästa mammaträningen, restips med barn, trender i barnvagnsdjungeln och pappa-krönika av programledaren Olle Selmén. Missa inte höstens största vinstregn med priser till ett värde över 10 000 kr. 


Återstår att läsa.

Stort tack till LOPPI-gänget och alla sponsorer!
- vs -

1 kommentar:

  1. Hei, lurte om hvordan man kan skaffe seg en slik goddibag. Jeg er veldig intressert i NC og vil gjerne teste den. Bruker hormonfritt prevensjon idag http://www.hormonfritt.no men vil gjerne teste prevensjons appen. Takker for svar

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!