2015-10-22

Passion for Organics Arganolja - testat!

Vi har testat den ekologiska arganoljan Passion for Organics från ekobutiken Nature's Beauty och här är min utvärdering.
När det kommer till hudvård föredrar jag produkter som är multifunktionella och de får gärna vara milda och fungera för hela familjen. Olja är en typisk sådan produkt.

Passion for Organics kallpressade arganolja är 100% ekologisk och kan användas till hela kroppen, från topp till tå.  Den har en mycket mild, neutral doft med en svag nötig nyans, vilket gör den toppen som en daglig basolja som låter din eventuella parfym vara den enda doft du bär.

Oljan är skön att smörja in sig med, den är len och huden absorberar den törstigt. Den fungerar även som massageolja när huden är mättad. Det är som allra skönast att smörja in sig efter duschen, när huden fortfarande är lite fuktig. 

Som ansiktsolja tycker jag att den gör sig bäst kvällstid eftersom det kan ta en liten stund innan oljan sjunker in helt, det kan vara ltie opraktiskt om man ska sminka sig efteråt.

Med tanke på hur mild arganoljan är så får även barnen smörjas in med den. Fungerar även utmärkt som glans när du stylar håret eller som en vårdande inpackning.

En annan, mer ytlig, fördel är att Passion of Organics olja kommer i en fin flaska som gör sig väl i badrumsskåpet och som med fördel kan återanvändas som en liten vas eller, naturligtvis som flaska, när den är slut.

Arganoljan från Passion for Organics rekommenderas varmt för hur den återfuktar, sin behagliga konsistens, milda doft och dess multifunktionella egenskaper!

Du hittar den och andra ekologiska produkter hos fina Nature's Beauty.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!