2015-11-17

Nilfisk Smart Fönstertvätt - vinst!

I goodiebag nummer 6 hittar ni bland annat en smart batteridriven fönstertvätt från Nilfisk som heter just Smart. 

Nilfisk Smart är liten och kompakt och fungerar i två steg där du först sprayar rengöringsmedel och drar efter med mikrofiberduken som sitter på tvätten. I steg två kommer det smarta, du drar med fönstertvätten från topp till botten och suger upp vätskan. Hur smidigt som helst!

Som jag skrivit många gånger tidigare så föredrar jag att använda mikrofiber när jag städar, förutom att det blir rent så är det dessutom miljövänligt och otroligt multifunktionellt. Jag tänker mig att det går bra att använda enbart vatten alternativt såpa utblandat med vatten vilket borde göra Fönstertvätten både miljösnäll och praktisk.
Den nya batteridrivna Nilfisk Smart fönstertvätt ger perfekt rena fönster, utan ränder, på nolltid. Den smartare fönstertvätten suger upp vätskan efter sig och lämnar inte kvar några droppar eller ränder på rutan. Den genomtänkta ergonomiska designen gör det lättare att komma in i hörnen på mycket låga fönsterkarmar. Och det går mycket fortare att tvätta fönster, än med vanliga metoder - det är Smart!

Nilfisk Smart fönstertvätt rengör i två steg​:
Steg 1: Spraya rengöringsmedel och rengör med mikrofiberduken på en och samma gång. Steg 2: Dra fönstertvätten från toppen till botten och sug samtidigt upp vätskan.

Vanlig fönstertvätt resulterar ofta i ränder på rutan och en våt fönsterkarm men Nilfisk Smart suger upp vätskan efter sig. Smart fungerar lika bra till fönster som till kakel och speglar och lämnar inga ränder. 
Dessutom kan apparaten användas var som helst, då den är batteridriven och har en kapacitet på 25 minuter.
Visserligen finns det massor av fina produkter i alla sex goodiebagarna jag gärna vill ha själv men just fönstertvätten är en av de saker som står högt upp på min önskelista. Så fyller jag ju år om en vecka dessutom, vilket sammanträffande (hint, hint)!

Vi har 21 fönster i vårt hus och ingen av oss som bor här är särskilt förtjust i att tvätta dem. Åtminstone inte på det traditionella sättet och det märks tyvärr.

Födelsedagstävlingen pågår tom 29/11 och finns här.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!