2015-12-04

Goodiebag nr 3 går till...

Vinnaren av goodiebag nr 3 är utsedd!

(Läs här om du undrar hur vinnarna tagits fram).
Goodiebag när 3 är värd 2.447 kr och innehåller:
Kaffebryggaren Brew&GO® från C3 brygger snabbt en kopp kaffe direkt i din ”to-go”-kopp med dricklock och greppvänlig silikonmidja, det går även utmärkt att brygga te med en tepåse i koppen, värde 399 kr.
Två fina kuddfodral från Nyblom & Kollén, med mönstret Linjer i färgen Grafit, värde 198 kr/st.
En låda CLIF Bar, (12 st) med smaken Oatmeal Raisin Walnut, värde 358 kr. CLIF Bar är en av världens största tillverkare av energibarer med ekologiskt innehåll och de satsar på hälsosamma ingredienser, energi och näring för optimalt resultat med den bästa smaken. 
Två ansiktsmasker MASQ+ från Powerlite, värde 99 kr/st. Maskerna finns i tre varianter: Rejuvenating & Moisture, Soothing & Calming och Firming & Nutrition, slumpen avgör vilka du vinner. 
Från Desenio kommer den vackra postern Wilderness , 50x70 cm, värde 199 kr.
SATAKE No Vac Allroundkniv från Vikingsun har vunnit "Bäst i Test" i flera tester. Hålen gör att det som skivas och hackas inte suger fast på bladet, 17
cm stålkniv med trähandtag, värde 539 kr.
Ett "Make-a-wish"-armband i silver och silke från timi, värde 200 kr (ej på bild).
Classic Reeds från Yankee Candle med doften Black Coconut - Rik kokosdoft, cederträ och paradisets blommor ger en lyxig känsla av lugn och ro.
Innehåller 240 ml som doftar i upp till 16 veckor, värde 299 kr.
Duni bidrar med doftljuset Vanilla Dream och lunchservetter Kevara av Melli Mello, värde 58 kr.

Ett stort grattis till:

Jonas A
@farbare

Skicka din adress och mobilnummer (sms-avisering) till vittellersvart@gmail.com senast 10/12 så kommer vinsterna med posten. 

Stort tack till alla fantastiska sponsorer: Duni, Yankee Candle, Desenio, VikingsunPowerliteC3, CLIF Bar, Nyblom & Kollén och timi. som gjort den här lyxiga födelsedagstävlingen möjlig och tack till alla som er som var med!
- vs -

3 kommentarer:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!